top of page
Image by Jason Blackeye

De sessies vinden plaats op 24 Januari, 07 en 21 Februari 2024.

12 tot 15 deelnemers.

Energie

Logo - Energy.png

Creëer een duurzaam energiesysteem voor je KMO!

Deze opleiding biedt een praktische introductie tot het opzetten van een duurzaam energiesysteem in functie van de noden, en rekening houdend met de draagkracht van uw onderneming. Verruim uw blik en versterk uw kennis van het huidige energielandschap en de uitdagingen én mogelijkheden die er voor uw onderneming zijn. Ontdek het belang van een energy roadmap en hoe u deze kan opstellen. Leer zowel uw eigen energieverbruik als productie en aankoop evalueren én concrete maatregelen te identificeren en prioriteren. Versterk uw inzicht hoe u kan samenwerken met alle betrokken stakeholders om uw energiehuishouding te optimaliseren. Maak uzelf en uw onderneming klaar voor een energie-efficiente en uitstootarme toekomst.

Wat heb ik nodig voor een duurzaam energiesysteem?

Wat is de impact van de energietransitie op uw bedrijf? Hoe kan u uw bedrijf toekomstbestendig maken en waar te beginnen? Welke concrete stappen dient u te nemen voor het creëren van een duurzaam energiesysteem?

Neem deel aan deze opleiding!

  1. Krijg inzicht in hoe een duurzaam energiesysteem er voor uw bedrijf uit kan zien

  2. Ontdek welke concrete energie-efficiënte maatregelen effect hebben op uw onderneming met professionele begeleiding

  3. Identificieer welke stakeholders of partners je nodig hebt in uw energieverhaal

Logo - Sun - Yellow_Plan de travail 1.png
Programma

Het programma

Op 24 Januari, 07 en 21 Februari 2024.

@The Circular Hub / Merelbekestationplein 10, 9050 Gent

24 Januari 2024

Fysieke sessie van 13u00-15u30 + lunch

 

Introductie in de energietransitie voor KMOs, kennismaking met elkaar, en uitleg hoe de energiehuishouding in kaart te brengen.

07 Februari 2024

Fysieke sessie van 13u00-15u30
+ lunch

 

Een duurzaam energiesysteem in kaart brengen: energiehuishouding omzetten naar energie-efficiënte maatregelen en hernieuwbare energieprojecten.

21 Februari 2024

Fysieke sessie van 13u00-15u30
+ lunch

 

Een gezamelijk projectplan opstellen om (samen met eventuele partners) praktische stappen te ondernemen om een duurzaam energiesysteem te realiseren.

Image by Jason Blackeye

7H30

Totale duur

260,99 euros*

Prijs
* Promo codes:

  • -20% korting als jij of iemand anders van dezelfde organisatie deelneemt aan 2 trainingen met de code 2training op Eventbrite

  • -30% korting als jij of iemand anders van dezelfde organisatie deelneemt aan 3 trainingen met de code 3training op Eventbrite

  • - 40% korting als jij of iemand anders van dezelfde organisatie deelneemt aan 4 trainingen met de code 4training op Eventbrite

bottom of page